Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΚατσούλας, Νικόλαοςel
dc.creatorΒουλγαράκη, Αικατερίνηel
dc.date.accessioned2021-05-13T11:38:34Z
dc.date.available2021-05-13T11:38:34Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other16503
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/56126
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΘερμοκήπιαel
dc.subject.otherΠιπεριές -- Καλλιέργειαel
dc.titleΕπίδραση διχτύων εντομοστεγανότητας στην παραγωγή και ποιότητα καλλιέργειας πιπεριάς σε διχτυοκήπιοel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International