Toggle navigation
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
English
English
Ελληνικά
Deutsch
français
italiano
español
Login
Toggle navigation
View Item
University of Thessaly Institutional Repository
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Μεταπτυχιακές Διατριβές ΠΘ
View Item
University of Thessaly Institutional Repository
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Μεταπτυχιακές Διατριβές ΠΘ
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Επίδραση 2 επιπέδων άρδευσης στις γλυκαντικές ουσίες της stevia rebaudiana
View/
Open
12656.pdf (46.44Mb)
Author
Μακρή, Αναστασία Σ.
Supervisor name
Γιαννούλη, Περσεφόνη
Date
2014
Language
el
Keyword
ΣΤΕΒΙΑ
STEVIA REBAUDIANA
ΦΥΤΑ -- ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ -- ΜΕΘΟΔΟΙ -- ΕΡΕΥΝΑ
Access
free
Metadata display
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών.
URI
http://hdl.handle.net/11615/56032
http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.11995
Collections
Μεταπτυχιακές Διατριβές (ΤΓΙΥΠ)
[438]
Μεταπτυχιακές Διατριβές (ΤΓΦΠΑΠ)
[464]
Μεταπτυχιακές Διατριβές ΠΘ
[8606]
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register (MyDspace)
Help Contact
Deposition
About
Help
Contact Us
Choose Language
All of DSpace
English
Ελληνικά