Zur Kurzanzeige

dc.contributor.advisorΚαραπαναγιωτίδης, Ιωάννηςel
dc.creatorΚλειτσογιάννης, Στέφανοςel
dc.date.accessioned2021-04-21T08:53:17Z
dc.date.available2021-04-21T08:53:17Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other22835
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/56025
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.11988
dc.descriptionΣημείωση: διατίθεται συμπληρωματικό υλικό σε ξεχωριστό αρχείο.el
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨάρια -- Διατροφήel
dc.subject.otherΙχθυοτροφέςel
dc.subject.otherΣιτηρέσια ως τροφήel
dc.titleΥποκατάσταση ιχθυαλεύρου από άλευρο του μικροφύκους Chlorella vulgaris στο σιτηρέσιο του λαβρακιού (Dicentrarchus labrax): επίδραση στη θρεπτική σύσταση των ιχθύωνel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΜποζιάρης, Ιωάννηςel
dc.contributor.committeeMemberΓκολομάζου, Ελένη Ν.el


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail
Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International