Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΝάνος, Γεώργιος Δ.el
dc.creatorΛυδάκη, Μαρία –Αντωνίαel
dc.date.accessioned2021-04-21T08:09:55Z
dc.date.available2021-04-21T08:09:55Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other22733
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/55913
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.11876
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΦρούτα -- Μετασυλλεκτική τεχνολογίαel
dc.subject.otherΦρούτα -- Μετασυλλεκτική φυσιολογίαel
dc.subject.otherΦρούτα -- Συντήρησηel
dc.titleΕπίδραση της αειφόρου καλλιεργητικής πρακτικής και της συντήρησης μήλων και αχλαδιών στην ποιότητα και διατροφική αξία τουςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΤσιρόπουλος, Νικόλαος Γ.el
dc.contributor.committeeMemberΜολασιώτης, Αθανάσιοςel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International