Show simple item record

dc.contributor.advisorΝάνος, Γεώργιος Δ.el
dc.creatorΛυδάκη, Μαρία –Αντωνίαel
dc.date.accessioned2021-04-21T08:09:55Z
dc.date.available2021-04-21T08:09:55Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other22733
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/55913
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.11876
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΦρούτα -- Μετασυλλεκτική τεχνολογίαel
dc.subject.otherΦρούτα -- Μετασυλλεκτική φυσιολογίαel
dc.subject.otherΦρούτα -- Συντήρησηel
dc.titleΕπίδραση της αειφόρου καλλιεργητικής πρακτικής και της συντήρησης μήλων και αχλαδιών στην ποιότητα και διατροφική αξία τουςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΤσιρόπουλος, Νικόλαος Γ.el
dc.contributor.committeeMemberΜολασιώτης, Αθανάσιοςel


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International