Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΣολωμάκος, Νικόλαοςel
dc.creatorΤραχανάς, Αλέξανδρος Κ.el
dc.date.accessioned2021-04-21T07:38:21Z
dc.date.available2021-04-21T07:38:21Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other22670
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/55791
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.11754
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑφλατοξίνεςel
dc.subject.otherΓαλακτοκομικά προϊόντα -- Μικροβιολογίαel
dc.subject.otherΓαλακτοκομίαel
dc.subject.otherΜυκοτοξίνεςel
dc.titleΜελέτη της παρουσίας αφλατοξίνης Μ1 σε δείγματα τυριού Μετσοβόνεel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΓκόβαρης, Αλέξανδροel
dc.contributor.committeeMemberΠεξαρά, Ανδρεάναel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International