Show simple item record

dc.contributor.advisorΣολωμάκος, Νικόλαοςel
dc.creatorΤραχανάς, Αλέξανδρος Κ.el
dc.date.accessioned2021-04-21T07:38:21Z
dc.date.available2021-04-21T07:38:21Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other22670
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/55791
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.11754
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑφλατοξίνεςel
dc.subject.otherΓαλακτοκομικά προϊόντα -- Μικροβιολογίαel
dc.subject.otherΓαλακτοκομίαel
dc.subject.otherΜυκοτοξίνεςel
dc.titleΜελέτη της παρουσίας αφλατοξίνης Μ1 σε δείγματα τυριού Μετσοβόνεel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΓκόβαρης, Αλέξανδροel
dc.contributor.committeeMemberΠεξαρά, Ανδρεάναel


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International