Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΝέπκα, Χαριτίνηel
dc.creatorΜαραβέλης, Γεώργιοςel
dc.date.accessioned2021-04-21T07:36:47Z
dc.date.available2021-04-21T07:36:47Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other22642
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/55755
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.11718
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΟίνοι και οινοποιία -- Μικροβιολογίαel
dc.subject.otherΤοξικολογίαel
dc.subject.otherΠοντίκια σαν πειραματόζωαel
dc.titleΠρώιμη τοξικολογική μελέτη 14 ημερών από του στόματος χορήγησης πολυφαινολών από εκχύλισμα κρασιού ποικιλίας ξινόμαυρο σε μοντέλο επιμύων: ιστοπαθολογική εκτίμησηel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΤσιτσιμπίκου, Χριστίναel
dc.contributor.committeeMemberΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International