Zur Kurzanzeige

dc.contributor.advisorΣεργκελίδης, Δανιήλel
dc.creatorΓραμμένου, Αφροδίτη Σπ.el
dc.date.accessioned2021-04-21T07:11:39Z
dc.date.available2021-04-21T07:11:39Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other22766
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/55528
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.11491
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤρόφιμα -- Μικροβιολογίαel
dc.subject.otherΓάλα -- Μικροβιολογίαel
dc.subject.otherΓαλακτοκομικά προϊόντα -- Μικροβιολογίαel
dc.subject.otherΛιστερίωσηel
dc.titleΔιερεύνηση της συχνότητας παρουσίας των Listeria spp. στο απαστερίωτο αγελαδινό γάλα από εκτροφές της Βορείου Ελλάδοςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΑγγελίδης, Απόστολοςel
dc.contributor.committeeMemberΓιαδίνης, Νεκτάριος Δ.el


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International