Afficher la notice abrégée

Vegetarian and raw food diet: What are their health benefits for individuals

dc.contributor.advisorΚαψωριτάκης, Ανδρέαςel
dc.creatorΜπαλαμώτης, Μιχάληςel
dc.date.accessioned2021-02-26T13:21:10Z
dc.date.available2021-02-26T13:21:10Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.other22231
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/54975
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.10937
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΔίαιτες, Χορτοφαγικέςel
dc.subject.otherΧορτοφαγίαel
dc.subject.otherΩμοφαγική διατροφήel
dc.titleΧορτοφαγική και ωμοφαγική δίαιτα: Ποια τα οφέλη τους στην υγεία των ατόμωνel
dc.titleVegetarian and raw food diet: What are their health benefits for individualsen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΠοταμιάνος, Σπυρίδωνel
dc.contributor.committeeMemberΜπόγδανος, Δημήτριοςel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International