Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΚαραπαναγιωτίδης, Ιωάννηςel
dc.creatorΤσίχλης, Ηλίαςel
dc.date.accessioned2021-01-11T17:48:32Z
dc.date.available2021-01-11T17:48:32Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other21954
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/54787
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.12709
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨάρια -- Διατροφήel
dc.subject.otherΙχθυοτροφέςel
dc.titleΥποκατάσταση ιχθυάλευρου από άλευρο του εντόμου Zophobas sp. στο σιτηρέσιο της τσιπούρας (Sparus aurata): επίδραση στο προφίλ των λιπαρών οξέων των ιχθύωνel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΓκολομάζου, Ελένη Ν.el
dc.contributor.committeeMemberΜεντέ, Έλεναel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International