dc.contributor.advisor | Μούτου, Αικατερίνη | el |
dc.creator | Παπαδοπούλου, Αικατερίνη | el |
dc.date.accessioned | 2020-11-03T10:05:49Z | |
dc.date.available | 2020-11-03T10:05:49Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.other | 21734 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/54307 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.12531 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Ψάρια -- Συντήρηση | el |
dc.subject.other | Ψάρια -- Μικροβιολογία | el |
dc.subject.other | Ψάρια -- Ποιότητα | el |
dc.subject.other | Αλιεία | el |
dc.title | Εξέλιξη της σύνθεσης του μικροβιώματος σε εκτρεφόμενα ψάρια μετά την εξαλίευση: επίδραση του τρόπου εξαλίευσης | el |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Μαμούρης, Ζήσης | el |
dc.contributor.committeeMember | Καρπούζας, Δημήτριος | el |