Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΜούτου, Αικατερίνηel
dc.creatorΠαπαδοπούλου, Αικατερίνηel
dc.date.accessioned2020-11-03T10:05:49Z
dc.date.available2020-11-03T10:05:49Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other21734
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/54307
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.12531
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨάρια -- Συντήρησηel
dc.subject.otherΨάρια -- Μικροβιολογίαel
dc.subject.otherΨάρια -- Ποιότηταel
dc.subject.otherΑλιείαel
dc.titleΕξέλιξη της σύνθεσης του μικροβιώματος σε εκτρεφόμενα ψάρια μετά την εξαλίευση: επίδραση του τρόπου εξαλίευσηςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΜαμούρης, Ζήσηςel
dc.contributor.committeeMemberΚαρπούζας, Δημήτριοςel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International