Show simple item record

dc.contributor.advisorΜούτου, Αικατερίνηel
dc.creatorΠαπαδοπούλου, Αικατερίνηel
dc.date.accessioned2020-11-03T10:05:49Z
dc.date.available2020-11-03T10:05:49Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other21734
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/54307
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.12531
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨάρια -- Συντήρησηel
dc.subject.otherΨάρια -- Μικροβιολογίαel
dc.subject.otherΨάρια -- Ποιότηταel
dc.subject.otherΑλιείαel
dc.titleΕξέλιξη της σύνθεσης του μικροβιώματος σε εκτρεφόμενα ψάρια μετά την εξαλίευση: επίδραση του τρόπου εξαλίευσηςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΜαμούρης, Ζήσηςel
dc.contributor.committeeMemberΚαρπούζας, Δημήτριοςel


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International