Zur Kurzanzeige

dc.contributor.advisorΜούτου, Αικατερίνηel
dc.creatorΠαπαδοπούλου, Αικατερίνηel
dc.date.accessioned2020-11-03T10:05:49Z
dc.date.available2020-11-03T10:05:49Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other21734
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/54307
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.12531
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨάρια -- Συντήρησηel
dc.subject.otherΨάρια -- Μικροβιολογίαel
dc.subject.otherΨάρια -- Ποιότηταel
dc.subject.otherΑλιείαel
dc.titleΕξέλιξη της σύνθεσης του μικροβιώματος σε εκτρεφόμενα ψάρια μετά την εξαλίευση: επίδραση του τρόπου εξαλίευσηςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΜαμούρης, Ζήσηςel
dc.contributor.committeeMemberΚαρπούζας, Δημήτριοςel


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International