dc.contributor.advisor | Χα, Ιμπραχίμ-Αβραάμ | el |
dc.creator | Τσιούρης, Γεώργιος | el |
dc.date.accessioned | 2015-01-05T21:43:00Z | |
dc.date.available | 2015-01-05T21:43:00Z | |
dc.date.issued | 2002 | |
dc.identifier.other | 49 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/540 | en |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | ΝΤΟΜΑΤΕΣ -- ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ -- ΕΛΛΑΔΑ -- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | el |
dc.subject.other | ΛΑΧΑΝΙΚΑ -- ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ -- ΕΛΛΑΔΑ -- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | el |
dc.title | Περιγραφή, αξιολόγηση και ποιοτικά χαρακτηριστικά τοπικών και εμπορικών ποικιλιών επιτραπέζιας τομάτας που καλλιεργείται στην ύπαιθρο στη Δυτική Θεσσαλία | el |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Τεχνολογικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής και Ζωϊκής Παραγωγής. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |