Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΧα, Ιμπραχίμ-Αβραάμel
dc.creatorΤσιούρης, Γεώργιοςel
dc.date.accessioned2015-01-05T21:43:00Z
dc.date.available2015-01-05T21:43:00Z
dc.date.issued2002
dc.identifier.other49
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/540en
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΝΤΟΜΑΤΕΣ -- ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ -- ΕΛΛΑΔΑ -- ΘΕΣΣΑΛΙΑel
dc.subject.otherΛΑΧΑΝΙΚΑ -- ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ -- ΕΛΛΑΔΑ -- ΘΕΣΣΑΛΙΑel
dc.titleΠεριγραφή, αξιολόγηση και ποιοτικά χαρακτηριστικά τοπικών και εμπορικών ποικιλιών επιτραπέζιας τομάτας που καλλιεργείται στην ύπαιθρο στη Δυτική Θεσσαλίαel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Τεχνολογικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής και Ζωϊκής Παραγωγής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International