dc.contributor.advisor | Γιαννούλη, Περσεφόνη | el |
dc.creator | Κουρούτσαλη, Μαρία-Άννα Π. | el |
dc.date.accessioned | 2020-09-04T09:18:32Z | |
dc.date.available | 2020-09-04T09:18:32Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.other | 21057 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/53699 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Γάλα -- Πήξη | el |
dc.subject.other | Γάλα -- Ποιοτικός έλεγχος | el |
dc.subject.other | Γαλακτοκομική επεξεργασία | el |
dc.title | Επίδραση υπερήχων και τσαγιού του μικρού τριαντάφυλλου Rosa Damascena στον σχηματισμό πηγμάτων γάλακτος | el |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Βέλλιος, Ευάγγελος | el |
dc.contributor.committeeMember | Παπαϊωάννου, Χρυσούλα | el |