Μικροβιολογικές μεταβολές σε μύδια κατά την διάρκεια της εκτροφής και συντήρησης τους με κλασικές και μοριακές τεχνικές
Microbiological changes in farmed mussels during farming and storage using classical and molecular approaches
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Τσιαρτσάφης, ΑθανάσιοςΌνομα μέλους επιτροπής
Εξαδάκτυλος, Αθανάσιος
Παρλαπάνη, Φωτεινή
Όνομα Επιβλέποντος
Μποζιάρης, Ιωάννης
Ημερομηνία
2020Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.