Zur Kurzanzeige

Basil (Ocimum basilicum) grown under increased salinity: effects on growth, nutrition and antioxidant capacity

dc.contributor.advisorΛεβίζου, Ευθυμίαel
dc.creatorΑβντούλη, Ντενίσα Α.el
dc.date.accessioned2020-08-10T08:49:54Z
dc.date.available2020-08-10T08:49:54Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other21256
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/53525
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑρωματικά φυτά -- Καλλιέργειαel
dc.subject.otherΑρωματικά φυτά -- Ανάπτυξηel
dc.subject.otherΦυτά -- Καλλιέργεια -- Μέθοδοιel
dc.titleΚαλλιέργεια βασιλικού (Ocimum basilicum) υπό συνθήκες αυξημένης αλατότητας: επιδράσεις στην ανάπτυξη, στη θρεπτική κατάσταση και την αντιοξειδωτική ικανότηταel
dc.titleBasil (Ocimum basilicum) grown under increased salinity: effects on growth, nutrition and antioxidant capacityen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΚατσούλας, Νικόλαοςel
dc.contributor.committeeMemberΛύκας, Χρήστοςel


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International