Zur Kurzanzeige

dc.contributor.advisorΠετρόπουλος, Σπυρίδωνel
dc.creatorΡάπτης, Άγγελος Γ.el
dc.date.accessioned2020-08-10T08:49:54Z
dc.date.available2020-08-10T08:49:54Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other21254
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/53523
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.12349
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΦυτά -- Σχέσεις με το έδαφος -- Έρευναel
dc.subject.otherΦυτά -- Καλλιέργειαel
dc.subject.otherΑζωτούχα λιπάσματαel
dc.subject.otherΈδαφος -- Απορρόφηση και προσρόφησηel
dc.titleΗ επίδραση της αζωτούχου λίπανσης στην ανάπτυξη και ποιότητα του σταμναγκαθιού (Cichorium spinosum L.)el
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΔαναλάτος, Νικόλαος Γ.el
dc.contributor.committeeMemberΚαρκάνης, Ανέστηςel


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International