Zur Kurzanzeige

Innovation & nutrition: adapting to the new consumer preferences in nutrition

dc.contributor.advisorDuquenne, Marie-Noelleen
dc.creatorΚισσούδης, Μιχαήλ Κων.el
dc.date.accessioned2020-08-10T08:49:35Z
dc.date.available2020-08-10T08:49:35Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other21198
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/53474
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.9436
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΔιατροφικές συνήθειεςel
dc.subject.otherΚατανάλωση τροφίμωνel
dc.subject.otherΔιατροφή -- Έρευναel
dc.titleΚαινοτομία & διατροφή: προσαρμογή στις νέες καταναλωτικές προτιμήσεις στη διατροφήel
dc.titleInnovation & nutrition: adapting to the new consumer preferences in nutritionen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Πολυτεχνική Σχολή. Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας & Περιφερειακής Ανάπτυξης.el
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Πολυτεχνική Σχολή. Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών.el
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών. Τμήμα Οικονομικών Επιστημών.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International