dc.contributor.advisor | Κουρέτας, Δημήτριος Δ. | el |
dc.creator | Μακρή, Σωτηρία | el |
dc.date.accessioned | 2020-05-05T10:36:10Z | |
dc.date.available | 2020-05-05T10:36:10Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.other | 20177 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/52382 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.8286 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Πολυφαινόλες | el |
dc.subject.other | Αντιοξειδωτικά | el |
dc.subject.other | Σταφύλια -- Θεραπευτικές ιδιότητες | el |
dc.subject.other | Υγρά απόβλητα ελαιοτριβείου | el |
dc.subject.other | Οξειδωτικό στρες | el |
dc.subject.other | Ελεύθερες ρίζες (Χημεία) | el |
dc.subject.other | Ζωοτροφές | el |
dc.title | Αποτίμηση της αντιοξειδωτικής ικανότητας βιολειτουργικών ζωοτροφών εμπλουτισμένων με υποπροϊόντα οινοποιείου και ελαιοτριβείου σε κοτόπουλα και πρόβατα κρεοπαραγωγής | el |
dc.type | doctoralThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |