Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΜακρή, Σωτηρίαel
dc.date.accessioned2020-05-05T10:36:10Z
dc.date.available2020-05-05T10:36:10Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other20177
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/52382
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.8286
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠολυφαινόλεςel
dc.subject.otherΑντιοξειδωτικάel
dc.subject.otherΣταφύλια -- Θεραπευτικές ιδιότητεςel
dc.subject.otherΥγρά απόβλητα ελαιοτριβείουel
dc.subject.otherΟξειδωτικό στρεςel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.subject.otherΖωοτροφέςel
dc.titleΑποτίμηση της αντιοξειδωτικής ικανότητας βιολειτουργικών ζωοτροφών εμπλουτισμένων με υποπροϊόντα οινοποιείου και ελαιοτριβείου σε κοτόπουλα και πρόβατα κρεοπαραγωγήςel
dc.typedoctoralThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International