Zur Kurzanzeige

Yersinia enterocolitica and its importance in safety of pork meat

dc.contributor.advisorΣολωμάκος, Νικόλαος Μ.el
dc.creatorΚαρανάσιου, Ευαγγελίαel
dc.date.accessioned2020-05-05T10:36:00Z
dc.date.available2020-05-05T10:36:00Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other20122
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/52365
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.8269
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΒακτηρίδια, Παθογόναel
dc.subject.otherΧοίροι -- Ασθένειεςel
dc.subject.otherΚρέας -- Μικροβιολογίαel
dc.subject.otherΚρέας -- Ποιοτικός έλεγχοςel
dc.subject.otherYersinia enterocoliticaen
dc.titleΗ Yersinia enterocolitica και η σημασία της στην ασφάλεια του χοιρινού κρέατοςel
dc.titleYersinia enterocolitica and its importance in safety of pork meaten
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΤόντης, Δημήτριοςel
dc.contributor.committeeMemberΠοταμιάνος, Σπυρίδωνel


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International