Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΒλόντζος, Γεώργιοςel
dc.creatorΚλεισιάρη, Χριστίνα Ι.el
dc.date.accessioned2020-04-06T09:11:45Z
dc.date.available2020-04-06T09:11:45Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other20165
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/52044
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.7948
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΓενετικά τροποποιημένα τρόφιμαel
dc.subject.otherΤρόφιμα -- Βιοτεχνολογίαel
dc.subject.otherΚαταναλωτές -- Συμπεριφοράel
dc.titleΔιερεύνηση καταναλωτικών προτύπων προϊόντων κρέατος και γαλακτοκομικών προϊόντων προερχόμενων από ζώα που έχουν σιτιστεί με γενετικά τροποποιημένες ζωοτροφέςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Πολυτεχνική Σχολή. Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας & Περιφερειακής Ανάπτυξης.el
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Πολυτεχνική Σχολή. Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών.el
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International