Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.creatorΠαλούκη, Βασιλικήel
dc.date.accessioned2020-03-12T14:12:47Z
dc.date.available2020-03-12T14:12:47Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other19573
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/51964
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.7868
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤροφή -- Επεξεργασία.el
dc.titleΗ επίδραση σκόνης αποξηραμένης τσουκνίδας στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ψωμιούel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International