Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.creatorΠαλούκη, Βασιλικήel
dc.date.accessioned2020-03-12T14:12:47Z
dc.date.available2020-03-12T14:12:47Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other19573
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/51964
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.7868
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤροφή -- Επεξεργασία.el
dc.titleΗ επίδραση σκόνης αποξηραμένης τσουκνίδας στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ψωμιούel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International