Show simple item record

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.creatorΠαλούκη, Βασιλικήel
dc.date.accessioned2020-03-12T14:12:47Z
dc.date.available2020-03-12T14:12:47Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other19573
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/51964
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.7868
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤροφή -- Επεξεργασία.el
dc.titleΗ επίδραση σκόνης αποξηραμένης τσουκνίδας στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ψωμιούel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International