Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΠαπαδόπουλος, Νίκος Θ.el
dc.creatorΠαπαδάκη, Σταματούλαel
dc.date.accessioned2020-03-12T14:12:37Z
dc.date.available2020-03-12T14:12:37Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other19547
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/51955
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.7859
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΜύγα, Μεσογειακή -- Μελέτηel
dc.subject.otherΈντομα -- Επιβλαβή και ευεργετικάel
dc.titleΕπίδραση αιθέριων ελαίων εσπεριδοειδών και των συστατικών τους σε βιολογικές παραμέτρους της μύγας της Μεσογείουel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International