dc.contributor.advisor | Παπαδόπουλος, Νίκος Θ. | el |
dc.creator | Παπαδάκη, Σταματούλα | el |
dc.date.accessioned | 2020-03-12T14:12:37Z | |
dc.date.available | 2020-03-12T14:12:37Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.other | 19547 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/51955 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.7859 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Μύγα, Μεσογειακή -- Μελέτη | el |
dc.subject.other | Έντομα -- Επιβλαβή και ευεργετικά | el |
dc.title | Επίδραση αιθέριων ελαίων εσπεριδοειδών και των συστατικών τους σε βιολογικές παραμέτρους της μύγας της Μεσογείου | el |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |