Afficher la notice abrégée

Eating habits andnutritional status of patients with depression

dc.contributor.advisorΜπονώτης, Κωνσταντίνοςel
dc.creatorΑλεξάκου, Θωμαήel
dc.date.accessioned2020-03-12T14:11:20Z
dc.date.available2020-03-12T14:11:20Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other19114
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/51873
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.7777
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚατάθλιψη -- Διατροφικές απόψειςel
dc.subject.otherΨυχική υγεία -- Διατροφικές απόψειςel
dc.titleΔιατροφικές συνήθειες και διατροφική κατάσταση σε ασθενείς με κατάθλιψηel
dc.titleEating habits andnutritional status of patients with depressionen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΚαραουλάνης, Σωκράτηςel
dc.contributor.committeeMemberΚαψωριτάκης, Ανδρέαςel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International