Show simple item record

The effect of the Mediterranean Diet on biochemical markers of inflammation and atherosclerosis in the end stage renal failure

dc.contributor.advisorΣτεφανίδης, Ιωάννης Λ.el
dc.creatorΒαϊοπούλου, Σοφίαel
dc.date.accessioned2020-03-12T14:11:19Z
dc.date.available2020-03-12T14:11:19Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other19106
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/51871
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.7775
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΝεφρική ανεπάρκεια, Χρόνιαel
dc.subject.otherΝεφρική ανεπάρκεια, Χρόνια -- Διατροφικές απόψειςel
dc.subject.otherΑιμοκάθαρσηel
dc.subject.otherΒιοχημικοί δείκτεςel
dc.titleΗ επίδραση της μεσογειακής διατροφής σε βιοχημικούς δείκτες φλεγμονής και αθηρωμάτωσης νεφροπαθών τελικού σταδίουel
dc.titleThe effect of the Mediterranean Diet on biochemical markers of inflammation and atherosclerosis in the end stage renal failureen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΚαψωριτάκης, Ανδρέαςel
dc.contributor.committeeMemberΜιγδάνης, Αθανάσιοςel


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International