Afficher la notice abrégée

The role of dietary in pathogenesis of bladder cancer

dc.contributor.advisorΚαρατζάς, Αναστάσιοςel
dc.creatorΜπακόλα, Χαμαϊδήel
dc.date.accessioned2020-03-12T14:10:47Z
dc.date.available2020-03-12T14:10:47Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other18846
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/51826
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.7730
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΟυροδόχος κύστη -- Καρκίνοςel
dc.subject.otherΚαρκίνος -- Διατροφικές απόψειςel
dc.titleΟ ρόλος της διατροφής στην παθογένεση του καρκίνου της ουροδόχου κύστηςel
dc.titleThe role of dietary in pathogenesis of bladder canceren
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΚαψωριτάκης, Ανδρέαςel
dc.contributor.committeeMemberΔαρδιώτης, Ευθύμιοςel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International