Εμφάνιση απλής εγγραφής

The effects of tea consumption on health and oxidative stress

dc.contributor.advisorΣγάντζος, Μάρκος Ν.el
dc.creatorΠαντούλη, Βασιλείαel
dc.date.accessioned2020-03-12T14:10:38Z
dc.date.available2020-03-12T14:10:38Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other18788
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/51811
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.7715
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤσάι, πράσινο -- Απόψεις υγείαςel
dc.subject.otherΤσάι, πράσινο -- Θεραπευτική χρήσηel
dc.subject.otherΟξειδωτικό στρεςel
dc.titleΕπίδραση της κατανάλωσης τσαγιού στην υγεία και το οξειδωτικό στρεςel
dc.titleThe effects of tea consumption on health and oxidative stressen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΤσιόπουλος, Φώτιοςel
dc.contributor.committeeMemberΚαψωριτάκης, Ανδρέαςel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International