Afficher la notice abrégée

25-Hydroxyvitamin D levels in patients with celiac disease and correlation with somatometric factors and nutritional habits

dc.contributor.advisorΠοταμιάνος, Σπυρίδωνel
dc.creatorΝτάβας, Στυλιανόςel
dc.date.accessioned2020-03-06T13:23:25Z
dc.date.available2020-03-06T13:23:25Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other19668
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/51434
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.7338
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚοιλιοκάκη -- Διατροφή -- Θεραπείαel
dc.subject.otherΔιατροφή χωρίς γλουτένηel
dc.subject.otherΓλουτένη -- Απόψεις υγείαςel
dc.subject.otherΒιταμίνη Del
dc.titleΕπίπεδα της 25-Υδροξυβιταμίνης D σε ασθενείς με κοιλιοκάκη και συσχέτιση με σωματομετρικές παραμέτρους και διατροφικές συνήθειεςel
dc.title25-Hydroxyvitamin D levels in patients with celiac disease and correlation with somatometric factors and nutritional habitsen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΜουλάς, Ανάργυροςel
dc.contributor.committeeMemberΚαψωριτάκης, Ανδρέαςel


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International