Mostrar el registro sencillo del ítem
Επίπεδα της 25-Υδροξυβιταμίνης D σε ασθενείς με κοιλιοκάκη και συσχέτιση με σωματομετρικές παραμέτρους και διατροφικές συνήθειες
25-Hydroxyvitamin D levels in patients with celiac disease and correlation with somatometric factors and nutritional habits
dc.contributor.advisor | Ποταμιάνος, Σπυρίδων | el |
dc.creator | Ντάβας, Στυλιανός | el |
dc.date.accessioned | 2020-03-06T13:23:25Z | |
dc.date.available | 2020-03-06T13:23:25Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.other | 19668 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/51434 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.7338 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Κοιλιοκάκη -- Διατροφή -- Θεραπεία | el |
dc.subject.other | Διατροφή χωρίς γλουτένη | el |
dc.subject.other | Γλουτένη -- Απόψεις υγείας | el |
dc.subject.other | Βιταμίνη D | el |
dc.title | Επίπεδα της 25-Υδροξυβιταμίνης D σε ασθενείς με κοιλιοκάκη και συσχέτιση με σωματομετρικές παραμέτρους και διατροφικές συνήθειες | el |
dc.title | 25-Hydroxyvitamin D levels in patients with celiac disease and correlation with somatometric factors and nutritional habits | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | TRUE | en |
dc.rights.accessRights | free | en |
dc.contributor.committeeMember | Μουλάς, Ανάργυρος | el |
dc.contributor.committeeMember | Καψωριτάκης, Ανδρέας | el |