Zur Kurzanzeige

25-Hydroxyvitamin D levels in patients with celiac disease and correlation with somatometric factors and nutritional habits

dc.contributor.advisorΠοταμιάνος, Σπυρίδωνel
dc.creatorΝτάβας, Στυλιανόςel
dc.date.accessioned2020-03-06T13:23:25Z
dc.date.available2020-03-06T13:23:25Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other19668
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/51434
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.7338
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚοιλιοκάκη -- Διατροφή -- Θεραπείαel
dc.subject.otherΔιατροφή χωρίς γλουτένηel
dc.subject.otherΓλουτένη -- Απόψεις υγείαςel
dc.subject.otherΒιταμίνη Del
dc.titleΕπίπεδα της 25-Υδροξυβιταμίνης D σε ασθενείς με κοιλιοκάκη και συσχέτιση με σωματομετρικές παραμέτρους και διατροφικές συνήθειεςel
dc.title25-Hydroxyvitamin D levels in patients with celiac disease and correlation with somatometric factors and nutritional habitsen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen
dc.contributor.committeeMemberΜουλάς, Ανάργυροςel
dc.contributor.committeeMemberΚαψωριτάκης, Ανδρέαςel


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International