Afficher la notice abrégée

The effect of nutritional status of patients with Crohn's disease in the quality of life and disease activity

dc.contributor.advisorΚαψωριτάκης, Ανδρέαςel
dc.creatorΒασιλειάδου, Πηνελόπηel
dc.date.accessioned2020-02-24T13:03:08Z
dc.date.available2020-02-24T13:03:08Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other17655
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50807
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6711
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤοπική ειλίτιςel
dc.subject.otherΝόσος του Crohnel
dc.subject.otherΑσθενείς -- Ποιότητα ζωήςel
dc.subject.otherΥποθρεψίαel
dc.titleΗ επίδραση της διατροφικής κατάστασης των ασθενών με νόσο του Crohn στην ποιότητα ζωής και στη δραστηριότητα της νόσουel
dc.titleThe effect of nutritional status of patients with Crohn's disease in the quality of life and disease activityen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International