Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΝάνος, Γεώργιος Δ.el
dc.creatorΝατσοπούλου, Ελένηel
dc.date.accessioned2019-09-02T07:26:19Z
dc.date.available2019-09-02T07:26:19Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other19074
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50703
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5038
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΈλαιαel
dc.titleΧημικό αραίωμα για βελτίωση της ποιότητας της επιτραπέζιας ελιάςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International