Mostra i principali dati dell'item

dc.contributor.advisorΤσακάλωφ, Ανδρέαςel
dc.creatorΣκενδερίδης, Πρόδρομοςel
dc.date.accessioned2019-09-02T07:26:13Z
dc.date.available2019-09-02T07:26:13Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other18342
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50654
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.886
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΦυτά -- Θεραπευτική χρήσηel
dc.subject.otherΥγεία -- Διατροφικές απόψειςel
dc.subject.otherΦυτικές βιοδραστικές ενώσειςel
dc.subject.otherΑντιοξειδωτικά -- Θεραπευτική χρήσηel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.subject.otherΟξειδωτικό στρες.el
dc.titleΜελέτη της σύστασης σε βιοδραστικές και ευεργετικές για την υγεία του ανθρώπου ενώσεων σε καρπούς του φυτού Goji-Berry (L. Barbarum & L. Chinense) θεσσαλικής παραγωγήςel
dc.typedoctoralThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International