Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΤσακάλωφ, Ανδρέαςel
dc.creatorΣκενδερίδης, Πρόδρομοςel
dc.date.accessioned2019-09-02T07:26:13Z
dc.date.available2019-09-02T07:26:13Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other18342
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50654
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.886
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΦυτά -- Θεραπευτική χρήσηel
dc.subject.otherΥγεία -- Διατροφικές απόψειςel
dc.subject.otherΦυτικές βιοδραστικές ενώσειςel
dc.subject.otherΑντιοξειδωτικά -- Θεραπευτική χρήσηel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.subject.otherΟξειδωτικό στρες.el
dc.titleΜελέτη της σύστασης σε βιοδραστικές και ευεργετικές για την υγεία του ανθρώπου ενώσεων σε καρπούς του φυτού Goji-Berry (L. Barbarum & L. Chinense) θεσσαλικής παραγωγήςel
dc.typedoctoralThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International