Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΒλόντζος, Γεώργιοςel
dc.creatorΤσιούκας, Ηλίας Μ.el
dc.date.accessioned2019-09-02T07:26:12Z
dc.date.available2019-09-02T07:26:12Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other19067
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50649
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5105
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚαταναλωτέςel
dc.subject.otherΓάλαel
dc.titleΚαταναλωτική συμπεριφορά γάλακτοςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International