Αξιολόγηση αντιοξειδωτικής δράσης σε Ελληνικά γάλατα
Evaluation of antioxidant mechanism to Greek milks
dc.contributor.advisor | Κουρέτας, Δημήτριος Δ. | el |
dc.creator | Σιδηρόπουλος, Κωνσταντίνος Σ. | el |
dc.date.accessioned | 2019-09-02T07:25:44Z | |
dc.date.available | 2019-09-02T07:25:44Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.other | 18905 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/50472 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5381 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Γάλα -- Ανάλυση | el |
dc.subject.other | Γάλα -- Ποιοτικός έλεγχος | el |
dc.subject.other | Αντιοξειδωτικά | el |
dc.title | Αξιολόγηση αντιοξειδωτικής δράσης σε Ελληνικά γάλατα | el |
dc.title | Evaluation of antioxidant mechanism to Greek milks | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |