Afficher la notice abrégée

Dietary habits and psychopathology of patients with schizophrenia

dc.contributor.advisorΤσιούρη, Ιωάνναel
dc.creatorΖαρουλιά, Λυγερήel
dc.date.accessioned2019-09-02T07:25:43Z
dc.date.available2019-09-02T07:25:43Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other18269
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50466
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.3803
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΣχιζοφρένεια -- Διατροφικές απόψειςel
dc.subject.otherΆγχος (Ψυχολογία)el
dc.titleΣυσχετισμός της ψυχοπαθολογίας με τις διατροφικές συνήθειες των ατόμων με σχιζοφρένειαel
dc.titleDietary habits and psychopathology of patients with schizophreniaen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International