Εμφάνιση απλής εγγραφής

Determination of total antioxidant capacity, oxidized glutathione and protein carbonyls in mouse myoblasts after whey protein

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.contributor.advisorΣτάγκος, Δημήτριος Φ.el
dc.creatorΤσετσέκος, Γεώργιοςel
dc.date.accessioned2019-09-02T07:25:42Z
dc.date.available2019-09-02T07:25:42Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other19285
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50462
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠρωτεΐνες τυρογάλακτοςel
dc.subject.otherΑντιοξειδωτικάel
dc.subject.otherΟξειδωτικό στρεςel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.titleΠροσδιορισμός ολικής αντιοξειδωτικής ικανότητας, οξειδωμένης γλουταθειόνης και πρωτεϊνικών καρβονυλίων σε μυοβλάστες ποντικού μετά από επίδραση πρωτεΐνης τυρογάλακτοςel
dc.titleDetermination of total antioxidant capacity, oxidized glutathione and protein carbonyls in mouse myoblasts after whey proteinen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International