Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΖαχαρούλης, Δημήτριοςel
dc.creatorΚατσογριδάκη, Γεωργία Χ.el
dc.date.accessioned2019-07-03T11:42:37Z
dc.date.available2019-07-03T11:42:37Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other18304
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50329
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.2788
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠαχυσαρκία -- Χειρουργικήel
dc.subject.otherΒαριατρική χειρουργικήel
dc.subject.otherΓαστρεκτομή -- Διατροφικές απόψειςel
dc.titleΕπίδραση της επιμήκους γαστρεκτομής στο διατροφικό προφίλ και τη θρέψη του ασθενούςel
dc.typedoctoralThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International