Show simple item record

dc.contributor.advisorΖαχαρούλης, Δημήτριοςel
dc.creatorΚατσογριδάκη, Γεωργία Χ.el
dc.date.accessioned2019-07-03T11:42:37Z
dc.date.available2019-07-03T11:42:37Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other18304
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50329
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.2788
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠαχυσαρκία -- Χειρουργικήel
dc.subject.otherΒαριατρική χειρουργικήel
dc.subject.otherΓαστρεκτομή -- Διατροφικές απόψειςel
dc.titleΕπίδραση της επιμήκους γαστρεκτομής στο διατροφικό προφίλ και τη θρέψη του ασθενούςel
dc.typedoctoralThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International