Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΣολωμάκος, Νικόλαοςel
dc.creatorΝτάλλα, Δέσποιναel
dc.date.accessioned2019-07-03T11:42:26Z
dc.date.available2019-07-03T11:42:26Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other17564
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50250
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4075
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑιθέρια έλαια -- Αντιμικροβιακή δράσηel
dc.subject.otherΤυρί -- Μικροβιολογίαel
dc.titleΜελέτη της αντιμικροβιακής δράσης του αιθέριου ελαίου ρίγανης κατά της Escherichia coli O157:H7 σε τυρί ανεβατόel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International