dc.contributor.advisor | Σολωμάκος, Νικόλαος | el |
dc.creator | Ντάλλα, Δέσποινα | el |
dc.date.accessioned | 2019-07-03T11:42:26Z | |
dc.date.available | 2019-07-03T11:42:26Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.other | 17564 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/50250 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4075 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Αιθέρια έλαια -- Αντιμικροβιακή δράση | el |
dc.subject.other | Τυρί -- Μικροβιολογία | el |
dc.title | Μελέτη της αντιμικροβιακής δράσης του αιθέριου ελαίου ρίγανης κατά της Escherichia coli O157:H7 σε τυρί ανεβατό | el |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |