Show simple item record

dc.contributor.advisorΣολωμάκος, Νικόλαοςel
dc.creatorΝτάλλα, Δέσποιναel
dc.date.accessioned2019-07-03T11:42:26Z
dc.date.available2019-07-03T11:42:26Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other17564
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50250
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4075
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑιθέρια έλαια -- Αντιμικροβιακή δράσηel
dc.subject.otherΤυρί -- Μικροβιολογίαel
dc.titleΜελέτη της αντιμικροβιακής δράσης του αιθέριου ελαίου ρίγανης κατά της Escherichia coli O157:H7 σε τυρί ανεβατόel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International