Afficher la notice abrégée

The effect of n-3 polyunsaturated fatty acids on coronary artery disease

dc.contributor.advisorΖακυνθινός, Επαμεινώνδαςel
dc.creatorΜαρίτσα, Δήμητραel
dc.date.accessioned2019-07-03T11:42:23Z
dc.date.available2019-07-03T11:42:23Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other18156
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50232
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4363
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΩμέγα-3 λιπαρά οξέα -- Θεραπευτική χρήσηel
dc.subject.otherΑσθένειες της στεφανιαίαςel
dc.subject.otherΙχθυέλαια -- Θεραπευτική χρήσηel
dc.titleΗ επίδραση των ω-3 πολυακόρεστων λιπαρών οξέων στη στεφανιαία νόσοel
dc.titleThe effect of n-3 polyunsaturated fatty acids on coronary artery diseaseen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International