Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΠρίφτης, Αλέξανδροςel
dc.date.accessioned2019-07-03T11:42:14Z
dc.date.available2019-07-03T11:42:14Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other18941
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50178
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.378
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚαφές -- Ιδιότητεςel
dc.subject.otherΑντιοξειδωτικάel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.subject.otherΟξειδωτικό στρεςel
dc.subject.otherΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.titleΑποτίμηση της βιοδραστικότητας σε εκχυλίσματα καφέel
dc.typedoctoralThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International