Zur Kurzanzeige

Biochemical studies of starch phosphorylase from potato tubers

dc.contributor.advisorΛεωνίδας, Δημήτρης Δ.el
dc.creatorΚούλας, Συμεώνel
dc.date.accessioned2019-07-03T11:42:14Z
dc.date.available2019-07-03T11:42:14Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other18952
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50176
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5400
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΆμυλο -- Σύνθεσηel
dc.subject.otherΆμυλο -- Μεταβολισμόςel
dc.subject.otherΦωσφορυλάση του αμύλουel
dc.titleΒιοχημικές μελέτες της φωσφορυλάσης αμύλου από γεώμηλαel
dc.titleBiochemical studies of starch phosphorylase from potato tubersen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International